Sugababe arrestert for barslagsmål

(30.04.2007, sist oppdatert 30.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Sugababes-stjernen Amelle Berrabah (23) fløy på en tenåringsjente i en bar søndag kveld - og ga seg ikke da politiet kom.

- Hun gikk amok og angrep meg. Jeg ble kastet mot en venn og vi havnet på bakken begge to. Amelle begynte å sparke meg, men endte med å treffe vennen min i hodet også. Det var skremmende. Slagene haglet og hun ville ikke slutte, forteller den 18 år gamle jenta til The Sun.

 

Rasende Amelle ble først dratt vekk fra sitt vettskremte offer av dørvakter, som tilkalte politiet. Da politimennene kom til stedet, ble partene tatt med utenfor utestedet for å avgi sine forklaringer. Men da så Amelle rødt igjen og fløy på jenta igjen.

 

- Jeg kunne ikke tro det. Hun brydde seg ikke om at politiet var der, men gikk løs på meg igjen. Politiet grep henne og låste henne inn i politibilen. Hun er gal, sier jenta, og får ifølge avisen støtte fra vitner som sier at Amelle skrek og sparket vilt.

 

Jenta hun julte opp, ønsket ikke å anmelde Amelle fordi hun var redd for represalier. Men vennen hennes avga forklaring, og politiet kan dermed reise sak mot Sugababes-vokalisten hvis det er bevis nok.

 

Amelle Berrabah tilbrakte natten på cella før hun slapp ut mot kausjon i påvente av videre etterforskning. Det har vært stormfullt rundt henne, ifølge avisa: I februar ble hennes ekskjæreste arrestert, anklaget for å ha voldtatt hennes yngre søster, mens Amelles eldre søster ble tatt for tyveri på sykehuset der hun jobber. Nå får Sugababes en ny skandale i fanget - som neppe egner seg til å øke salget av Barbie-dukkene modellert etter dem, som kom i forrige uke.

(©NTB)

 


Les alt om Sugababes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews