Sugababe arrestert for angrep

(11.01.2008, sist oppdatert 11.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sugababes-medlem Amelle Berrabah ble pågrepet av politiet i Hampshire i England etter angivelig å ha skulle angrepet en bil.

Ifølge BBC bekrefter politiet at en 23 år gammel kvinne ble arrestert mistenkt for å forårsaket straffbart skadeverk og for ordensforstyrrelse etter en hendelse sist onsdag.

 

Det skal ha vært langvarig krangel mellom Amelles søster og hennes nabo som eksploderte denne uken, ifølge Daily Mail. Det ble roping og skriking og noen ringte politiet, som kom og fraktet vekk Sugababe-medlemmet. Berrabah skal ha blitt sluppet fri mot kausjon og må melde seg på politistasjonen i Aldershot 21. februar.

 

Det er strevsomme tider for Amelle Berrabah, som i februar i fjor ble arrestert etter et jenteslagsmål på dansegulvet til en nattklubb, og kjæresten Freddie Fuller. Han er nemlig på bedringens vei etter å ha blitt angrepet og livstruende skadd med machete på julaften.

 

Tidligere i fjor ble han som en av flere menn anklaget for voldtekt mot Amelles yngre søster, noe som førte til store avisoppslag, før politiet frafalt anklagene. Fuller vant Amelle tilbake gjennom å ta en løgndetektortest.

 

Bedre går det for Sugababes, som Amelle Berrabah ble med ifra 2005. I 2007 toppet de både singel- og albumlisten i hjemlandet med sitt nye album «Change» og låten «About You Now». De to andre jentene i bandet, Keisha og Heidi, har hele tiden støttet Amelle. Neste singel som slippes heter for øvrig «Denial» og kommer i februar.

(©NTB)

 


Les alt om Sugababes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews