Politiet rykket ut etter Sugababes-forsvinning

(11.09.2009, sist oppdatert 11.09.2009) Utskrift  Del på Facebook

Familien til Sugababes-medlemmet Amelle Berrabah (25) fryktet at hun var blitt kidnappet da hun plutselig var som sunket i jorden.

Sangeren forsvant etter en stor krangel med bandkollega Keisha Buchanan (24), melder den britiske avisa The Sun. I flere dager ga hun ikke lyd fra seg, svarte ikke på telefoner og møtte ikke opp til bebudede opptredener, skriver den britiske storavisen videre.

 

Heller ikke familien eller managementet lyktes med å få tak i henne, og onsdag ble politiet kontaktet. Da var det stor frykt for at en tredel av den populære gruppa var blitt kidnappet.

 

Men torsdag fant politiet henne i god behold i hennes hjem i London, hvor hun rett og slett hadde låst seg inne de siste dagene.

 

Berrabah kunne ifølge avisa formidle at ingenting hadde skjedd med henne, men at hun var ulykkelig og ganske enkelt måtte ha en pause fra gruppa - og særlig fra Keisha Buchanan. Hun skal også ha betrodd seg til en venn, og hevdet at de to andre Sugababene er sjalu på henne etter hennes vellykkede låtsamarbeid med Tinchy Stryder og listetoppen «Never Leave You».

 

Vennen sier videre: - Hun er virkelig ulykkelig for tiden og frykter Keisha. Hun elsker fortsatt bandet og det siste hun vil er å slutte. Men problemet må tas på alvor, hun føler seg mobbet.

(©NTB)

 


Les alt om Sugababes!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews