Sting gleder seg til solokarrieren

(27.02.2008, sist oppdatert 27.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sting ser fram til at gjenforeningsturneen med hans gamle trio The Police avsluttes i New York i august fordi han ikke har vårt i stand til å skrive noe nytt materiale mens han har vært på veien.

Sangeren innrømmer at han vil trekke seg tilbake til sitt hjem i Italia etter å ha tatt farvel med sine to kolleger Stewart Copeland og Andy Summers etter den siste konserten. Da vil han søke etter inspirasjon til sitt nye album.

 

- Jeg skriver ikke når jeg er på turné. Jeg gjør aldri det. Jeg trenger litt fred og ro, og det er derfor jeg drar til stedet mitt i Italia. Jeg reiser dit og venter på inspirasjon eller jeg drar på lange spaserturer og tenker på det jeg har lært de siste par årene og hva jeg kan bruke i sanger som folk kan ha sans for.

 

- Jeg vil ikke si noe bare for å si noe. Jeg vil faktisk ha noe å melde for min egen del og for folk som hører på meg, sier Sting.

(©NTB)

 


Les alt om Stewart Copeland!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews