Skuffet Police-trommeslager

(01.06.2007, sist oppdatert 01.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Trommeslageren i gjenforente The Police, Stewart Copeland, er ikke nådig i sin karakteristikk av trioens første konsert.

Ikke før har de lagt ut på verdensturné med åpning i Vancouver i Canada onsdag 30. mai, så stempler Copeland forestillingen som en «komplett katastrofe».

 

- Det var utrolig tamt. Vi er de mektige Police og vi er helt på tur. Jeg slo på feil sted, så den pompøse åpningen ble en flau affære. Det tar vanligvis en fire-fem opptredener i løpet av en turne før du gjør fiaskokonserten. Men vi er The Police, så vi er litt foran skjema.

 

Publikummet på 20.000 i GM Place Arena fikk se Copeland snuble i det bandet entret scenen. Trommeslageren hevder at han, gitaristen Andy Summers og frontmann, vokalist og sanger Sting var ute av takt da de spilte «Message in a Bottle».

 

Han betegnet også hoppene til Sting under fremføringen av «Synchronicity II» som så slappe at det fikk rockestjernen til å se ut som «en gretten homse i stedet for en rockegud».

 

Bandets neste konsert er i Edmonton i Canada lørdag 2. juni.

(©NTB)

 


Les alt om Stewart Copeland!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews