Gahan hedret for edruelighet

(09.05.2011, sist oppdatert 09.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Depeche Mode-vokalisten Dave Gahan holdt på å stryke med av en overdose på 90-tallet. Nå blir han hedret for at han har holdt seg unna narkotika og alkohol et drøyt tiår.

Det var fredag at Dave Gahan ble hedret i Los Angeles av en organisasjon som hjelper musikere som «havner på kjøret».

 

Det var sjuende gang at årlige MusiCares MAP Fund Benefit-konserten fant sted, og til stede var også Aerosmith-frontmannen Steven Tyler, Smashing Pumpkins-sangeren Billy Corgan, Go-Go-gitaristen Charlotte Caffey, Billy Idol og regissøren Cameron Crowe, melder nyhetsbyrået Reuters.

 

Gahan opptrådte på festen - og hans bandkollega Martin Gore dukket overraskende opp og sang med på låten «Personal Jesus». Gjestene betalte stive priser for å få bivåne showet hvor man også kunne få servert middag - men, naturlig nok, ikke alkohol.

 

Gahan (48) uttalte til Reuters at det krever disiplin å leve et liv uten narkotika og alkohol: - Dersom du sitter hos en barberer, vil du før eller siden få deg en hårklipp. Så jeg henger ikke med folk som blir høye, jeg er ikke særlig sterk. Det er gøy å feste, og jeg har hatt det mye moro, men jeg har vel strengt tatt brukt opp alle bongene i den avdelingen, sa han blant annet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Steven Tyler!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews