Adele er «superhappy»

(15.11.2011, sist oppdatert 15.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Adele er «superhappy» og har det «virkelig bra» etter halsoperasjonen, skriver hun på bloggen sin.

Nå slapper hun av etter operasjonen, som hun reiste til USA for å få foretatt, og venter på at legene skal gi henne klarsignal til å begynne å bruke stemmen igjen.

 

- Takk for alle positive tanker og ønsker om god bedring. Jeg har det veldig bra, er på bedringens vei, super happy, avslappet og ser veldig positivt på det hele, skriver Adele.

 

23-åringen sørget også for å takke fansen for å ha stemt fram «Rolling in the Deep» som beste popvideo under UK Music Video Awards sist uke, og fleipet om at hun måtte begynne å øve på å mime.

 

Det blir neppe nødvendig, ifølge Adeles leger ved Massachusetts General Hospital, som forventer at hun skal bli helt bra. Legen som opererte, Steven M. Zeitels, har tidligere hatt Aerosmith-frontmann Steven Tyler under kniven - rettere sagt laseren. Og Tyler er i full sving igjen som sanger.

(©NTB)

 


Les alt om Steven Tyler!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews