Gardinalarmen gikk hos motepolitiet

(04.12.2007, sist oppdatert 04.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Souldronningen Aretha Franklin benektet tidligere denne måneden at hun planlegger å gifte seg med sin kjæreste gjennom mange år, Willie Wilkerson.

Men søndag møtte hun opp til en stor prisutdeling iført slør og slep nok til opp til flere brudekjoler.

 

Riktignok var stoffet hun hyllet rundt seg i gule og grønne nyanser. Nå undres motepolitiet i USA på hvem Franklin bruker som stylist - og foreslår at souldronningen sparker vedkommende.

 

TMZ lurte på om hun hadde stukket av med alle gardinene i musikkrommet i Det hvite hus, og mente hun var drapert i «unaturlige mengder stoff», mens en annen spaltist stiller spørsmålet: «Hvor mange gardiner døde for at Aretha Franklin skulle få seg kjole?».

 

Det var 30. gang at The Kennedy Center Honors-arrangementet gikk av stabelen i Washington DC. Æresprisene er blitt kalt den amerikanske versjonen av å adles i Storbritannia eller få den franske æreslegionen for kunstnere og artister.

 

Franklin var selvskreven blant gjestene, og ble selv hedret for sin musikalske innsats i 1994. I år var det Steve Martin, Leon Fleisher, Martin Scorsese, Brian Wilson og Diana Ross - iført en kritthvit kjole med slep og mange påsydde roser - som ble hedret.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews