Diane Keaton blir klesmodell

(05.10.2011, sist oppdatert 05.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Diane Keaton er berømt for sin androgyne, dels eksentriske klesstil - helt siden da hun spilte i «Annie Hall» for over 30 år siden.

Nå er den 65 år gamle Keaton blitt forespurt om å være modell og frontfigur for klesmerket Chico‘s. Det sa Diane Keaton ja takk til. I en uttalelse fastslår hun:

 

- De er som de er; individualister, som meg. Og utrolig uttrykksfulle.

 

Hun vil posere iført kleskjedens vinterkolleksjon, og figurere både i annonser og fjernsynsreklamer, meldes det. Men det er ikke fordi hun mangler filmroller.

 

Diane Keaton er, etter noen roligere år, riktig så etterspurt. I fjor gjorde hun rollen som nyhetsanker i «Morning Glory», og blir etter hvert å se i fire filmprosjekter som alle er ventet premiereklare i 2012:

 

I «Darling Companion», der hun spiller mot Kevin Kline, er hun en kone som elsker hunden mer enn mannen - helt til mannen mister hunden i fjellet. I «The Big Wedding» får hun Robert De Niro som motspiller. De er et fraskilt ektepar som må late som de fremdeles er gift, fordi adoptivsønnens biologiske mor er sterkt religiøs.

 

To nye, sterke motspillere får hun også i filmene «One Big Happy», mot Steve Martin, og «The Look of Love», der Ed Harris spiller mannen som minner om hennes avdøde ektemann - og vekker kjærligheten.

(©NTB)

 


Les alt om Steve Martin!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews