Simon Cowell ser på stjernene

(07.08.2012, sist oppdatert 07.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Musikkmogulen og Idol-dommeren Simon Cowell har fått på plass et eget rom til stjernetitting i sitt USA-hjem.

Dne 52 år gamle briten, som ofte figurerer i rollen som den strenge dommeren i TV-konsepter som «X Factor» og «Idol», har fått seg en ny interesse. Nå har han fått spesialdesignet et rom, med glasstak, slik at han har en spektakulær utsikt over nattehimmelen - som han studerer med teleskop.

 

En kilde sier til Daily Mirror: - Simon er fascinert av alt som har med verdensrommet å gjøre. Etter å ha lest seg opp på temaet, bestemte han seg for å få laget et eget rom «med utsikt».

 

Kilden beskriver videre: - Man trykker på en knapp, og taket glir tilbake mens et utrolig syn møter deg. Det er utrolig vakkert nattetid.

 

Cowell skal oppleve rommet som rene terapien: - Simon elsker å slappe av med teleskopet sitt på kveldene. Han finner det nærmest terapeutisk å stirre opp på stjernene, hevder kilden videre.

(©NTB)

 


Les alt om Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews