Pattinson: - Musikken min blir udødelig

(25.10.2010, sist oppdatert 25.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Robert Pattinson gjør det klart at musikken hans vil leve evig.

Robert Pattinson er foreløpig mest kjent som vampyr i de populære «Twilight»-filmene. Men det er musiker han føler seg som - og til The Sun sier han:

 

- Jeg er sikker på at jeg blir en av de artistene som folk ikke hører på mens jeg er i live, men når jeg er død, vil folk si: «Å ja, mann! Dette er et stykke kunst».

 

Pattinson, som tidligere har uttalt at gitaren er hans beste venn, har foreløpig ikke bitt på noen platekontrakt. Han sier han liker å ha musikken som en hobby: - Jeg ser meg selv spille på bluesbarer med kanskje tre tilhørere til stede - som pleier sine sorger. Jeg spiller i takt med humøret, og noen ganger kan det komme ut svært depressiv musikk.

 

Han sier også at han avviste platekontrakt med X Factor-sjefen Simon Cowell.

 

- Jeg elsker Simon. Jeg synes han er en stor personlighet - og at han lager underholdende show. Han er en flink fyr som har skapt artister som han vet publikum vil like. Det er grunnen til at jeg ikke tror han kunne ha lansert min musikk-karriere. Jeg er egoistisk når det kommer til musikken min. Jeg griper gitaren og spiller det jeg vil, men det spørs om så veldig mange andre vil like det.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews