One Direction «føler seg for uerfarne»

(27.09.2012, sist oppdatert 27.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Boybandet One Direction slo selv gjennom i «The X Factor», men sa likevel nei da Simon Cowell spurte dem om å være mentorer for nye deltakere.

- Vi føler ikke at vi er i en stilling der vi kan gi solide råd, sier et av de fem medlemmene, Louis Tomlinson, til The Sun.

 

Cowell, som var mentor for One Direction da de deltok i programmet i Storbritannia, ønsket at boybandet skulle være med i en episode og holde en masterklasse i den britiske versjonen av realityserien.

 

Men det ville de ikke - til tross for at de har stilt opp både i den amerikanske og australske versjonen. Å være gjestedommer i Australia var ifølge Harry Styles «virkelig kult og moro».

 

I de to årene som er gått siden One Direction ble laget for å delta i «The X Factor», og hvor de signerte med Cowells plateselskap, har de angivelig håvet inn over 900 millioner kroner.

 

I november kommer bandets andrealbum «Take Me Home».

 

 


Les alt om Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.365 sec - 1 pageviews