Minaj og Urban klare for «Idol»

(17.09.2012, sist oppdatert 17.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå er Nicki Minaj og Keith Urban bekreftet som nye medlemmer av dommerpanelet i «American Idol» - side som side med en annen nykommer, Mariah Carey, og veteranen Randy Jackson.

Urban er «så glad» for å ha hanket i land oppdraget, tvitrer den begeistrede countrystjernen, som akkurat har unnagjort et tilsvarende oppdrag i australske «The Voice».

 

Nicki Minaj og Keith Urban erstatter Jennifer Lopez og Steven Tyler når det er klart for innspillingen av 12. sesong av talentshowet. Fox Entertainment-president Mike Darnell sier i en presseuttalelse:

 

- Nicki er et utrolig fascinerende internasjonalt fenomen som har satt sitt merke på rap og pop. Keith er nok et flott tilskudd til «Idol», han er en av de største stjernene i countrymusikken, og jeg vet at våre fans og deltagere vil falle for ham. Med en stjerne uten sidestykke som Mariah, fansens favoritt Randy, listetoppere som Nicki og Keith, og vår enestående programleder Ryan (Seacrest), har vi satt sammen et av de mest spennende dommerpanelene som er.

 

Riktignok vurderte Fox å gi Randy Jackson fyken til fordel for Enrique Iglesias, men avtalen falt i fisk og Jackson beholdt dommeroppdraget. «Riktig avgjørelse», tvitret tidligere «Idol»-dommer Simon Cowell i en kommentar.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews