Leona utsetter albumet

(28.09.2011, sist oppdatert 28.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Leona Lewis føler seg så inspirert at hun utsetter sitt kommende tredjealbum.

Utgivelsen «Glassheart» var ventet i november i år, men nå er platen utsatt til neste år.

 

Den britiske sangeren, som slo gjennom i «X Factor», skriver på Twitter:

 

- Vil bare oppdatere alle om albumet. Jeg føler meg så inspirert akkurat nå at jeg har bestemt meg for å fortsette å spille inn. Jeg har en samling med låter som jeg er så forelsket i, og jeg vet at det er flere som vil bli født. Så det betyr at albumet kommer ut tidlig neste år.

 

På sine to tidligere utgivelser, «Spirit» fra 2007 og «Echo» fra 2009, har hun jobbet med en lang rekke ulike produsenter og låtskrivere. Disse skivene har solgt i over ni millioner eksemplarer.

 

Da hun begynte å jobbe med «Glassheart», som også skal utkomme på musikkmogul Simon Cowells plateselskap Syco, røpet Lewis at hun var gitt «personlig kontroll» over albumet. Hun hevdet også at det «skremte» plateselskapet - som har prøvd å presse på for å få det utgitt allerede i sommer, og uttalte at platen vil bli «litt annerledes».

(©NTB)

 

 


Les alt om Leona Lewis og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.200 sec - 1 pageviews