Leona Lewis i heisulykke

(02.06.2010, sist oppdatert 02.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske «X Factor»-vinneren kunne blitt stygt kvestet da hennes Labyrinth-turné - som er den første egne konsertturneen hun er med på - hadde premiere i helgen i Sheffield.

En av de hydrauliske heisene som fraktet Leona og danserne opp og ned fra under scenen gikk i stykker, og ble stående fast i underetasjen. I mørket falt Leona rett ned i heissjakten.

 

- Det var ganske skremmende. Jeg fikk sjokk og måtte reddes. Jeg var heldig som ikke ble skadd. Heldigvis skjedde det da det var mørkt på scenen, så det gikk ikke utover showet og ingen i publikum så heller hva som skjedde, sier Lewis til The Sun.

 

Også mandag var det mer teknisk trøbbel for Leona: Da hun ble løftet til værs på en plattform, satte den seg fast og hun måtte klatre ned på skyhøye hæler.

 

Men Leona Lewis er like rolig, melder avisen som møtte henne i Liverpool. Hun fortalte at moren og faren hadde vært med henne på de første konsertene, og skapt en «deilig familiestemning».

 

- Og Simon Cowell har sendt meg så mange blomster at garderoben er helt full. Jeg er glad for å ha fått premierekvelden ut av veien. Nå hygger jeg meg, forsikrer Leona, som skal turnere den neste måneden hjemme i Storbritannia.

(©NTB)

 

 


Les alt om Leona Lewis og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews