Ingen DJ-jakt på Cowell likevel

(28.09.2012, sist oppdatert 28.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Talentjegeren Simon Cowell skulle samarbeide med ekteparet Jada Pinkett og Will Smith om et talentprogram, hvor målet var å finne USAs beste DJ.

Den britiske musikkmogulen, som har frontet konsepter som «Idol» og «X Factor», hadde kommet opp med en ny programidé, og fått det celebre Hollywood-paret - og deres produksjonsselskap - med på notene.

 

Men nå skal planene ha stoppet opp grunnet uenigheter rundt lønningen til Cowell, melder New York Post. En kilde sier: - Det kommer ikke til å skje på grunn av Simons krav.

 

En annen kilde sier: - Det var noen kontraktspunkter de ikke kunne bli enige om, og Sony Pictures Television og selskapet Overbrook trakk seg.

 

En representant for Simons selskap, Syco, bekrefter at serien er skrinlagt, og sier: - Syco og Overbrook bestemte seg for å ikke gå videre med DJ-programmet.

 

Tidligere uttalte Cowell seg svært positivt om prosjektet, og sa: - Vi har store planer. Så fort jeg møtte Jada visste jeg at hun var en ideell partner. DJ-er er de nye rockestjernene, det føles helt riktig å lage denne serien.

(©NTB)

 


Les alt om Pink og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews