Gary Barlow spiller i BBC-serie

(01.11.2012, sist oppdatert 01.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Take That-medlemmet og X Factor-jurymedlem Gary Barlow har mange talenter. Ikke minst var han arkitekten bak den musikalske delen av dronningfeiringen tidligere i år. Nå prøver han seg som skuespiller.

Gary Barlow har mønstret på skuespillerstaben til BBC-serien «Miranda». Her spiller han den nye flammen til seriens hovedperson Miranda Hart, melder The Sun. Han får også bryne seg på Mirandas mor, spilt av Patricia Hodge.

 

En kilde sier: - Han har allerede spilt inn scenene sine. Alle i staben var svært begeistret over at han tok rollen.

 

Musikkmogulen Simon Cowell skal imidlertid ikke være like imponert over at Barlow har valgt å bidra til en serie som sendes på et konkurrerende nettverk.

 

Kilden sier til The Sun: - Simon ønsker at han skal konsentrere seg fullt ut om «X Factor», han er ikke glad for dette.

 

Miranda Katharine Hart Dyke er kjent som komiker på stand up-scenen i Storbritannia, og også som skuespiller og manusforfatter. Komiserien hennes er nå angivelig så populær at man vurderer å lage langfilm basert på dette universet der hun spiller en karikert versjon av seg selv.

(©NTB)

 


Les alt om Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews