Cowell ungkar igjen?

(28.02.2012, sist oppdatert 28.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Simon Cowell skal angivelig ha skilt lag med kjæresten Mezhgan Hussainy, som han har vært forlovet med til og fra.

Det hevder en av musikkmogulens venner overfor Daily Mirror. Cowell skal i 2010 ha fridd til makeupartisten som han møtte under «American Idol»-innspillingen. Men nylig var han på solferie med masse damer som selskap - uten Mezhgan.

 

- Mezhgan er nydelig, men det ble for mye for Simon. Med én gang han hører ordene «stabilitet» og «fremtid», later det til at det ble for mye. Hun ville mer enn ham, men han forsøkte virkelig, hevder avisens kilde, Zeta Graff, som var med på ferieturen.

 

 

- Simon trenger en kvinne som ikke er definert av ham, som har sin egen karriere eller formue og som ikke er avhengig av ham, sier Graff videre.

 

Selv uttalte Cowell nylig at han var «forvirret» om romansen, og hevdet han var sårbar. Der kom han også inn på at han tvilte på om han noensinne kom til å bli gift.

 

Han er fortsatt gode venner med sin nyeste eks, slik han også er med alle sine tidligere flammer.

(©NTB)

 


Les alt om Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews