Cowell tilgir sladrebok-forfatter

(26.04.2012, sist oppdatert 26.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Simon Cowell har tilgitt forfatteren av den avslørende - og uautoriserte - biografien om ham, til tross for at han ikke orket å gå ut av huset den første uken etter utgivelsen.

- Jeg tilbrakte uken under puten, og nektet å få aviser i hus. Jeg visste det var ille fordi venner sendte meg søte meldinger om «har du det bra?».

 

Boken «Sweet Revenge: The Intimate Life of Simon Cowell» av Tom Bower inneholdt en rekke avslørende godbiter om musikkmogulen, inkludert påstander om at han hoppet til sengs med Dannii Minogue da de begge var med i «X Factor».

 

Likevel dukket Cowell, som også hadde stilt opp og latt seg intervjue av Bower da han jobbet med boken, opp på lanseringen onsdag i London.

 

- Å bli invitert hit er som en mus som blir invitert til middag av en katt. Men jeg liker Tom, jeg har lært meg å like min fangevokter, sier Cowell ifølge britiske aviser, og fleipet om at han skulle ta seg et friår fra fjernsyn og skrive bok om «det tvilsomme sexlivet til Tom Bower».

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews