Cowell raser mot Take That

(19.10.2007, sist oppdatert 19.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Simon Cowell er rasende på boybandet Take That. Han mener de med vilje forsøker å ødelegge for hans nye musikalske funn, Leona Lewis.

Simon Cowell, kjent som den slemmeste Idol-dommeren verden har sett, er rasende på Take That, skriver nettstedet Female First.

 

Cowell, som ved siden av å være Idoldommer, også er sjef for plateselskapet Syco Music, har Leona Lewis i sin stall. Hun vant den amerikanske TV-konkurransen «The X Factor» i fjor, og nå går han hardt ut mot Take That - som han mener forsøker å ødelegge for henne.

 

Lewis slipper sin 80-talls inspirerte singel «Bleeding Love» mandag 22. oktober. Det er samtidig som Take Thats «Rule The World» - soundtracket til filmen «Stardust» - skal ut.

 

- Jeg er forbanna på Take That. De velger å slippe sin singel samtidig med Leona. Det hadde de ikke behøvd å gjøre. Jeg kan bare ikke forstå hvorfor de må gjøre dette, sier Cowell til Bang Showbiz.

 

Den ikke helt upartiske Idol-dommeren fortsetter sin tirade slik: - Jeg vet jo hvilken låt jeg ville gått ut og kjøpt. «Bleeding Love» er en innspilling i verdensklasse, og Leona kommer til å gjøre det veldig, veldig bra.

 

Leona Lewis selv kjenner Take That-gutta godt, etter at hun sang med dem i desember i fjor under «The X Factor»-finalen. Tidligere i år tilbød også bandmedlemmet Gary Barlow seg å skrive en låt til henne. Hun har også innrømmet at hun tidligere var fullblods Take That-fan.

 

- Jeg pleide å ha masse Take That plakater og effekter. Å konkurrere på hitlistene med dem nå, er helt uvirkelig, sier artisten selv.

(©NTB)

 


Les alt om Leona Lewis og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Miriam
21.10.2007 17:12
Konkurranse er konkurranse. Leona v.s Take That.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.198 sec - 1 pageviews