Cowell får Smith-hjelp på DJ-jakt

(26.01.2012, sist oppdatert 26.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den profilerte TV-mogulen Simon Cowell, blant annet kjent som den strenge dommeren i «American Idol», har visst nok et nytt konsept på gang.

Denne gangen skal briten, kjent også fra «The X Factor» og «America‘s Got Talent», lage serie om jakten på verdens beste DJ-er.

 

Cowells eget produksjonsselskap skal gå sammen med Will- og Jada Pinkett Smith-selskapet Overbook Entertainment. Sony Pictures Television er også involvert i planene, og serien skal lages i stor skala - med tanke på salg til mange land.

 

- DJ-er er de nye rockestjernene, det føles som dette er riktig timing for et slikt program, sier Cowell selv ifølge Hollywood Reporter.

 

Realityserien har så langt ikke fått en tittel. Men Cowell tvitrer følgende om sin rolle: «Glad for å kunne annonsere nyhetene om et DJ-show. Jeg skal ikke dømme i denne serien. Men det blir gøy å jobbe sammen med @jadapsmith. Hold dere oppdatert!»

 


Les alt om Pink og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews