- Cowell er singel igjen

(19.09.2011, sist oppdatert 19.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

TV- og musikkmogulen, også kjent som den strenge, britiske «Idol»-dommeren, Simon Cowell, har skilt lag med forloveden, Mezhgan Hussainy.

En kilde forteller Mail on Sunday at bruddet fant sted allerede forrige måned - og at det er et vennskapelig og gjensidig brudd.

 

Kilden sier: - Simon og Mezhgan splittet opp i august. Han gjorde det slutt, men hun ble verken overrasket eller veldig knust. Mezhgan fortalte venner at hun hadde sett dette komme. Hun ville gi ham ringen tilbake, men han insisterte på at hun beholdt den.

 

Kilden hevder videre: - Og som med alle sine ekser er han svært sjenerøs. Men han er allerede ute og dater igjen og har vært på en middag eller to med en mystisk brunette.

 

Mezhgan var likevel, så sent som sist uke, sammen med Cowell under premieren på den amerikanske versjonen av «The X Factor». Kilder hevder bruddet kan være motivert av at Mezhgan ikke kom så godt overens med Simon Cowells mor, Julie. Kilden sier:

 

- Simon visste at det ikke ville ende i ekteskap. Det var problemer med forpliktelse fra hans side, og det hjalp ikke at Mezhgan ikke kom overens med moren. De kranglet ofte om dette.

(©NTB)

 


Les alt om Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews