Cowell elsker å flørte

(20.09.2010, sist oppdatert 20.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Musikkmogulen Simon Cowell innrømmer at selv om han forlovet seg med sminkøsen Mezghan Hussainy tidligere i år, så liker han fortsatt å flørte med andre kvinner.

- Jeg liker kvinner. Det bare er sånn. Jeg liker å flørte og jeg liker å lytte. Karer vil si at de liker jenter, men mine beste venner er kvinner, sier han.

 

Men 50-åringen, som tidligere har hatt følge med sangeren Sinitta og den britiske TV-verten Terri Seymour, sier at grunnen til at noe faller på plass med hans forlovede er fordi hun forstår ham.

 

- Mezghan skjønner det. Enkelte kvinner gjør det ikke. Du må forstå at det ikke er på alvor. Du må ikke være fastkjørt, sier han.

 

Men selv om han altså tilsynelatende har funnet roen med Hussainy, har Cowell fortsatt problemer med å ta det med ro i forhold til karrieren.

 

- Hardt arbeid er den eneste måten å ha suksess på. Hvis du slapper av, tror alle andre at de bare trenger å jobbe halvparten så hardt. Jeg klarer bokstavelig talt ikke å skru av. Jeg kan det bare ikke. Jeg får ikke sove, sier han til The Sunday Times Magazine.

(©NTB)

 


Les alt om Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews