Cowell «ikke et monster»

(07.06.2011, sist oppdatert 07.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Simon Cowell har bedt Cheryl Cole om unnskyldning, og håper nå hun kan tilgi ham for at hun verken får være med i amerikanske eller britiske «X Factor».

Det var Cowell som pushet på for at Cole skulle prøve seg som dommer i den amerikanske versjonen, men hun falt ikke i smak hos TV-sjefene i USA. Nå har musikkmogulen snakket ut med The Sun om situasjonen.

 

- Jeg beklager. Jeg håper vi fremdeles er nære venner. Hun er fremdeles en stjerne. Det vanskeligste for meg å akseptere er hvordan alle har fremstilt meg som et monster fordi jeg gjorde henne flau. Men sannheten var at jeg beskyttet henne. Jeg ønsker at folk skal være på riktig sted på riktig tid, sier Cowell.

 

Han hevder han trodde Cole «ville være lykkeligere» i England, og at han mente hun var ulykkelig fordi hun var «stillere enn vanlig». Derfor ga han henne muligheten til å vende tilbake til det britiske showet, og få to millioner pund på kjøpet.

 

- Dette var en beslutning vi tok fordi vi trodde det var best for henne, morsomt nok, sier Cowell - som i følge avisen lot en annen si det til Cole, fordi han «ikke var den rette personen til å gjøre det».

 

Hva Cheryl Cole selv synes om å bli tolket og tatt beslutninger over hodet på, er uvisst. En venn sier til avisen at hun bare vil se fremover nå.

(©NTB)

 

 


Les alt om Cheryl Cole og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.270 sec - 1 pageviews