Cheryl Cole sparket fra X Factor?

(26.05.2011, sist oppdatert 26.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Simon Cowell tok med seg sin nære venninne Cheryl Cole til USA for å dra i gang «X Factor» der. Nå ryktes det at hun har fått sparken på grunn av språket.

Onsdag hevdet kilder overfor TMZ at Cole må forlate showet bare to uker etter at innspillingen begynte, fordi amerikansk publikum ikke forsto hennes britiske aksent fra nordøst-England.

 

Hun skal angivelig også ikke ha funnet tonen med dommerkollegaen Paula Abdul. I stedet skal det tidligere Pussycat Dolls-medlemmet Nicole Scherzinger ha rykket opp fra medprogramleder til å sitte i dommerpanelet.

 

- Cheryl er ikke med i programmet lenger. Alle er forbløffet. Dette kom ut av løse luften, sier kilder til Usmagazine.com.

 

Dette skal ikke ha vært Simon Cowells beslutning, men TV-selskapet Fox‘ avgjørelse - også fordi tonen blant de fire dommerne, som i tillegg til Cowell og Abdul er produsent «LA» Reid, ikke skal ha vært særlig god, meldes det videre. I stedet ønsker man at hun vender tilbake til den britiske programversjonen.

 

Men i følge The Suns kilder spørs også det: Cheryl Cole sies å være rasende på måten dette er blitt håndtert på, og vurderer å kutte alle båndene til «X Factor».

(©NTB)

 

 


Les alt om Cheryl Cole og Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews