- Cheryl Cole blir med Simon Cowell

(17.09.2010, sist oppdatert 17.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ting tyder på at Cheryl Cole forlater den britiske utgaven av «X Factor» for å bli med Simon Cowell til USA, og bli dommer i den amerikanske versjonen i stedet.

Det er Daily Mail som skriver dette, og siterer en kilde nær Cowell på at den tidligere fotballfruen og sangeren har gjort en millionavtale og nå kan få sitt Hollywood-gjennombrudd.

 

- Dette er noe som Simon og Cheryl har diskutert i måneder. Det er svært spennende for alle involverte å ha Cheryl om bord, sier kilden.

 

Simon Cowell takket tidligere i år for seg som dommer i «American Idol», og satser nå på å lansere sitt eget konsept «X Factor» i USA i 2011 - med et dobbelt så stort budsjett som han har hatt til rådighet i Storbritannia.

 

Det har også ryktes at han vil få med seg navn som Nicole Scherzinger, Katy Perry og Mariah Careys ektemann Nick Cannon, uten at det er bekreftet.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews