Bikkjefiasko for Cowell

(28.12.2012, sist oppdatert 28.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Simon Cowell fikk et raust budsjett for å lage et eget «X Factor»-show med firbeinte deltagere - i forventning om en sikker TV-suksess i julen.

Men ellers dyrekjære briter sluttet ikke opp om engangsforeteelsen: Bare 3,4 millioner valgte å se hunder som kunne danse og opptre.

 

Ifølge avisen Daily Mirror var det et dundrende tap i seerkrigen mellom kanalene, der BBCs sitkom «Miranda» vant med over 10 millioner seere.

 

Det var ITV-sjefene som håpet at Cowell ville fleske til med en seersuksess med programmet «That Dog Can Dance!», etter at to hunder stakk av med seieren i «Britain‘s Got Talent» tidligere i år.

 

I dommerpanelet satt blant andre Sharon Osbourne, som hadde med sin egen hund. Men det hjalp ikke - når seerne meldte på nett at «realityfjernsyn har nådd nye dybder» og at «selv hundene har triste historier å fortelle».

 


Les alt om Simon Cowell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews