Miller: Var delirisk på settet

(17.12.2012, sist oppdatert 17.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sienna Miller sier hun ble delirisk da hun ikke trappet ned men arbeidet for fullt under den første tiden av graviditeten.

30-årige Miller ble mor for første gang i juli, og forteller nå at hun var utmattet på grunn av det harde arbeidspresset hun utsatte seg for i den første tiden av graviditeten. Hun trappet nemlig ikke ned da testen slo positivt ut, men kjørte på som aldri før med innspillingen av filmen «The Girl».

 

Hun sier om denne tiden: - Jeg var ganske delirisk. Jeg filmet gjennom hele det første trimestret, det var ganske slitsomt. Men utmattelsen kunne jeg faktisk bruke i rollen.

 

Miller planla å ta en pause fra filminnspillinger etter at datteren kom til verden, men skiftet mening da hun ble tilbudt en rolle i Bennett Millers kommende film «Foxcatcher», som ble spilt inn i Pittsburgh. Hun sier til Observer:

 

- Jeg hadde lovet meg selv å ikke jobbe igjen så raskt etter fødselen, men det var en for god rolle til at jeg klarte å takke nei. Marlowe har vært på om lag 15 flyreiser allerede.

(©NTB)

 


Les alt om Sienna Miller!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews