Sheryl Crow kommer med kokebok

(12.04.2011, sist oppdatert 12.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

«If It Makes You Healthy» heter på kokeboken som Sheryl Crow har skrevet sammen med sin personlige kokk.

Tittelen er et ordspill på Crows hitlåt «It It Makes You Happy». Hun kommer med sine matlagingstips fordi hun tror det kan hjelpe andre som sliter med sykdom.

 

Selv endret hun kostholdet sitt da hun fikk brystkreft for fem år siden, med stor hjelp fra Chuck White, hennes egen chef.

 

- Jeg endret spisevanene mine fordi jeg ønsket å ha en proaktiv rolle i det å bli frisk, så vel som å styrke helsen min, forteller hun til Access Hollywood.

 

Sheryl Crow innrømmer at hun ikke er så god på kjøkkenet, mens Chuck White sier at hun er lett å lage mat til. Men selv om kostholdet hennes var ganske sunt da han tro til, så var maten ofte litt kjedelig og smaksløs.

 

Så han lærte henne å peppe opp maten, og det er dette de to nå vil dele med andre. Boken inneholder både Sheryl Crows yndlingsretter så vel som tips om veganske og vegetariske retter for barn.

(©NTB)

 

 


Les alt om Sheryl Crow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews