Sheryl Crow fikk godartet hjernesvulst

(06.06.2012, sist oppdatert 06.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sheryl Crow fikk godartet hjernesvulst. Foto: © Janet Mayer / PR Photos
Sheryl Crow beroliger fansen og sier hun føler seg frisk og fin til tross for at hun har fått påvist en hjernesvulst. Foto: © Janet Mayer / PR Photos
Sheryl Crow ble bekymret da hun begynte å glemme ting. En undersøkelse avslørte at hun hadde en godartet hjernesvulst.

Musiker Sheryl Crow er ved svært godt mot, og glad for at hun har funnet ut hva som feilet henne. I november fant legene en hjernesvulst hos artisten, skriver Las Vegas Review-Journal.

 

- Jeg bekymret meg så mye for dårlig hukommelse at jeg dro og fikk en MR-undersøkelse. De fant ut at jeg hadde en hjernesvulst. Og jeg ble helt sånn «der ser du». Jeg visste at noe var galt, sier Crow til avisen.

 

Crow forsikrer alle om at hun har det helt bra, og at ingen behøver å bekymre seg for det som har skjedd. På sin Facebook-side sier hun:

 

«Hei alle sammen - vær så snill ikke å bekymre dere for «hjernesvulsten» min, det er ikke en kreftsvulst. Jeg vet at noen har problemer med slike ting, men jeg vil forsikre dere om at jeg er OK. Jeg føler meg veldig frisk og glad, og har det supert på veien med mitt nye band.»

 

Crow bor for tiden i Nashville, der hun jobber med et nytt album. Men akkurat når albumet kommer, og hva det skal hete, vet hun ikke.

(©NTB)

 


Les alt om Sheryl Crow!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews