Stone og Slater feirer jul sammen

(19.12.2006, sist oppdatert 19.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Sharon Stone og Christian Slater er siste par ut i Hollywood.

Skuespillerne har bekreftet ryktene om at de har følge og planlegger å feire julen sammen.

 

Ifølge Female First traff de to hverandre under innspillingen av Emilio Estevez sin nye film «Bobby» som har norgespremiere 12. januar.

 

Ryktene begynte å svirre da de dukket opp sammen ved flere arrangementer, men de har hele tiden valgt å ikke kommentere hva slags forhold de har hatt til hverandre.

 

Men nå går 48 år gamle Stone, som forleden var å se som vertinne for Nobels fredspriskonsert i Oslo Spektrum, og 37 år gamle Slater ut offentlig med sin kjærlighet.

 

Nylig var de på en fest motehuset Dolce & Gabbana arrangerte i Chateau Marmont Hotel i Los Angeles. Der gikk de arm i arm og forsikret seg på den måten om at alle skulle skjønne at de har følge.

 

- Begge er virkelig lykkelige, men de har ikke noen lange perspektiver eller forventninger til dette. Det er mer en morsom juleflørt og Sharon har en god innflytelse (på Slater). Hun drikker sjelden og har tre barn. Slik situasjonen er, passer de godt til hverandre, sier en kilde nær Stone.

(©NTB)

 


Les alt om Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews