Stone benekter Slater-romanse

(21.12.2006, sist oppdatert 21.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Filmskuespilleren Sharon Stone slår knallhardt tilbake etter at pressen ville ha det til at hun og kollega Christian Slater har følge.

De to skal ha blitt godt kjent med hverandre under innspillingen av Emilio Estevez-filmen «Bobby» og ryktene tok for alvor fart da de dukket opp sammen på flere av filmens premierer.

 

Men nå avliver Stones pressesekretær alle rykter om at Sharon og Christian skal feire julen sammen

 

- De laget «Bobby» sammen og gikk på to av premierene sammen og mer er det ikke, sier sekretæren til nettstedet The Scoop.

 

Helt korrekt er det likevel ikke. De to er blitt sett sammen minst fire steder, «Speak truth to power»-gallaen i New York 8. oktober, 10th Annual Hollywood Awards i Beverly Hills 23. oktober, American Music Awards i Shrine Auditorium i Los Angeles 21. november og festen som Dolce & Gabbana nylig arrangerte i Chateau Marmont Hotel i Los Angeles.

(©NTB)

 


Les alt om Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews