Stone: - Jeg tiltrekker meg yngre menn

(20.05.2010, sist oppdatert 20.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sharon Stone (52) forteller til magasinet More at hun er svært så singel om dagen - men at yngre menn stadig tar kontakt.

Hun har vært gift tre ganger og vært igjennom svært så profilerte skilsmisser. Og 52-åringen har utviklet et lettere filosofisk syn på kjærlighetslivet: - Livet og kjærligheten er som havet. Tidevannet kommer og går. Og hvor er tidevannet nå? Mojave! Heldigvis liker jeg ørkenen, sier hun til magasinet.

 

Stone understreker at hun ikke mangler oppmerksomhet fra det annet kjønn: - Jeg forfølges en del av menn i 20-årene. Ganske mye, faktisk, framholder hun.

 

Stone avslører videre i intervjuet at hun slet med dårlig selvfølelse fram til filminnspillingen av «Basic Instinct» (1992). Da var hun 34 år, og sa til vennene sine: «Se så flott de har klart å gjøre meg. Det er utrolig». Vennene mine svarte: «Det er slik du ser ut». Men jeg svarte: «Nei, ikke egentlig. Det der er Sharon Stone i »Basic Instinct?.

(©NTB)

 


Les alt om Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews