Sharon Stone vil ha moden mann

(08.10.2009, sist oppdatert 08.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Sharon Stone kan ikke fordra å gå ut med menn som er yngre enn 40 år.

Skuespilleren hevder at hun foretrekker mer erfarne elskere, men sier hun bare blir omsvermet av muskelbunter i 20-årene.

 

- Dette er saken - jeg blir ikke bedt ut av folk som er på min alder - og det er noe jeg ønsker. Jeg vil gå ut med noen som er over 40, ikke 25 eller 30. Det er ikke det at jeg ikke setter pris på selskapet til yngre folk - eller ikke respekterer dem. Jeg vil bare være sammen med noen som har livserfaring som er nærmere min egen. Men jeg ville ha satt pris på om de trente som en på 20 år, sier den 51 år gamle skuespilleren til magasinet Prestige.

 

Når det gjelder å holde seg i form, er Stone tilhenger av sunn kost og jevnlig trening.

 

- Jeg har utviklet et treningsprogram - det er mentalt, åndelig og fysisk og har med livsstil og et hjem å gjøre. Men alt koker ned til bare å godta deg selv og være fornøyd med alderen.

 

- Du kan sørge for å få strammet inn huden på naturlig vis. Du behøver ikke å bruke Botox og all den skitten. Ta vare på deg selv, ta vare på hunden din, spis riktig, tren og vær stolt av alderen din uansett hvor gammel du er, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews