Sharon Stone må ut av USA

(18.01.2011, sist oppdatert 18.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sharon Stone får ikke lenger noen gode tilbud fra Hollywood, men får bare tilsendt «helt uinteressante manus».

Det sier hun til Film & Kino, som møtte henne i Paris der hun hadde premiere på sin nyeste film. Som var fransk, og har tittelen «Largo Winch II» og er basert på en tegneserie ved samme navn.

 

Nå tror Sharon Stone at fremtiden hennes ligger i internasjonal film.

 

- Det å være jurymedlem i Cannes for noen år siden gjorde meg oppmerksom på den store filmverdenen utenfor USA. Her er jeg fremdeles etterspurt som skuespiller, og jeg tror fremtiden min ligger i «world cinema», sier Stone til det norske bladet.

 

For i USA har det kun blitt mindre TV-serier på henne. Også hennes egne helseproblemer har hatt sin innvirkning på Stone, sier hun:

 

- Jeg fikk slag for et par år siden. Det satte meg mye tilbake som skuespiller. Jeg har til tider slitt mye med minnet og har hatt problemer med å huske replikkene mine. Jeg har følt at jeg har vært satt ut helt og glemt skuespilleryrket. Det har vært en tøff tid. Det å komme hit til Frankrike har gitt meg en ny start.

 

Nå planlegger hun ny film sammen med «Largo Winch»-regissør Jérôme Salle.

(©NTB)

 


Les alt om Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews