Sharon Stone «overreagerte»

(01.10.2008, sist oppdatert 01.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Årsaken til at Sharon Stone mistet omsorgen for sønnen, var at hun ifølge retten «overreagerte» når det gjaldt helsen hans.

Blant annet ville hun gi åtteåringen Roan, som hun adopterte sammen med eksmannen Phil Bronstein, botoxsprøyter i beina - fordi han hadde problemer med fotsvette.

 

Botoxinjeksjoner anbefales nemlig i dag istedenfor kirurgiske inngrep både ved armhulesvette og håndflatesvette. Men pappa Bronstein mente luktproblemet lett kunne løses gjennom at guttungen brukte sokker i skoene så vel som fotdeodorant, ifølge rettspapirene som nå er offentliggjort.

 

Sharon Stone og Phil Bronstein har lenge vært i kamp om foreldreretten til Roan, som er eldst av de tre barna som filmdivaen har adoptert. De to ble skilt for fire år siden og har hatt delt foreldrerett til Roan.

 

Da Stone gikk til sak for å få gutten til å flytte til seg i Los Angeles, endte rettssaken med at Bronstein nå altså har fått den «fysiske» hovedomsorgen. Stone får nå bare besøk av Roan én helg hver måned så lenge hun fortsatt bor i San Francisco, har retten bestemt.

 

Avgjørelsen tok dommer Anne-Christine Massullo etter å ha hørt begge parter. Hun fastslår at mens faren har stått på for sønnens velferd ut fra det som for retten virker som «ubetinget kjærlighet», så «virker det som om moren - dessverre, og uforklarlig - ikke har involvert seg i den grad hun burde eller kunne i denne prosessen», skriver dommeren.

(©NTB)

 


Les alt om Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews