Kjendisene feiret Gorbie

(31.03.2011, sist oppdatert 31.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det var litt av et stjernebeite som feiret 80-årsdagen til den tidligere Sovjet-lederen Mikhail Gorbatsjov i London onsdag.

Ikke bare var nåværende og tidligere storpolitiske navn som Israels president Shimon Peres og Lech Walesa til stede. Blant kjendisgjestene var dessuten Sharon Stone, Goldie Hawn og Arnold Schwarzenegger. Sistnevnte er på vei tilbake som skuespiller, etter sin politiske karriere.

 

Gorbatsjov fylte 80 år 2. mars, men avholdt denne uken en veldedighetsgalla i Royal Albert Hall - der scenen var prydet med et stort banner som kunngjorde at han var «mannen som forandret verden».

 

Han kunne notere seg for å ha samlet inn millioner av dollar til gode formål, blant dem Raisa-stiftelsen, oppkalt etter Gorbatsjovs kone som døde i 1999, melder britiske aviser. Ved sin side hadde han datteren Irina.

 

Andre celebre gjester var Kevin Spacey, som sammen med Stone var vertskap, samt Paul Anka, Milla Jovovich og hele The Scorpions - som ikke fikk plystre fra scenen.

 

Der opptrådte i stedet artister som Shirley Bassey, operasangeren Katherine Jenkins, Bryan Ferry og tidligere Spice Girls-medlem Melanie Chisholm så vel som Londons symfoniorkester - og Bolshoi-balletten.

(©NTB)

 

 


Les alt om Sharon Stone!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews