Twain-forfølger erkjenner seg skyldig

(30.09.2011, sist oppdatert 30.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Shania Twains påståtte forfølger, Dr. Giovanni Palumbo, avbrøt henne mens hun vitnet torsdag.

Men det var kanskje en avbrytelse som ble verdsatt av sangeren. Han erkjente seg nemlig skyldig - og begrunnet det med at han hadde fått nok.

 

Palumbo er siktet for tre tilfeller av manglende overholdelse av en rettskjennelse som går på å holde seg unna sangeren. Han lyttet til den Canadiske sangeren via en videolink. Hun fortalte hvordan kjærlighetsbrevene og uventede besøk på familiehytta fikk henne til å føle seg truet. Hun sa også at hun måtte hyre ekstra sikkerhetsvakter når familien skulle på hyttetur ettersom Palumbo gjentatte ganger har blitt observert i nærheten. Etter 90 minutter avbrøt han det hele.

 

Han sa til Shania Twain, som egentlig heter Eilleen Regina Edwards: - Eilleen, du kan stole på meg. Jeg skal erkjenne skyld.

 

Videre sa han til dommeren i Toronto-retten: - Jeg føler jeg har blitt nok ydmyket.

 

I mars ble han arrestert for å være blant publikum under en prisutdeling, dette til tross for at han har fått beskjed fra rettslig hold om å holde seg langt unna henne.

(©NTB)

 


Les alt om Shania Twain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews