Shania Twain skriver biografi

(23.09.2010, sist oppdatert 23.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Artisten Shania Twain skal åpne opp om sine mørkeste øyeblikk når hun nå skriver ei bok som skal ta for seg både skilsmisse og vond barndom.

Den nye boka skal ifølge nettstedet parade.com være på det amerikanske bokmarkedet i løpet av 2011.

 

Grammy-vinneren planlegger også å fortelle om hvor hardt det var å slå seg opp som artist i den - ifølge henne - mannsdominerte countrybransjen. Hun beskriver boka som «en ærlig og fullstendig oppsummering av livet - fortalt med egne ord».

 

Twain forklarer boka med et stort behov for å fortelle sin historie før det er for sent. «Det har vært øyeblikk i livet mitt hvor jeg har tenkt at morgendagen kanskje ikke kommer», skriver hun i en pressemelding fra forlaget Atria Books.

 

«Nylig opplevde jeg et slikt øyeblikk med en slik intensitet at jeg følte et presserende behov for å dokumentere mitt liv - før jeg slipper opp for tid».

 

2011 blir et stort år for sangeren på mange måter. 44-årige Twain blir hovedpersonen i dokuserien «Why Not With Shania Twain»: En serie med timelange avsnitt som får premiere på OWN: The Ophera Winfrey Network.

(©NTB)

 

 


Les alt om Shania Twain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews