Shania Twain gjør Las Vegas-show

(09.06.2011, sist oppdatert 09.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Countrysangeren Shania Twain går i Celine Dions fotspor når hun nå har landet en storstilt avtale om et Las Vegas-show.

- Jeg vil la fantasien min løpe løpsk, sier hun til pressen om det forestående showet, og legger til: - Jeg flommer over av kreativitet.

 

Showet får tittelen «Still The One» og premieren blir 1. desember 2012. Deretter vil showet bli fast å se på Ceasers Palace i to år, melder kjendismagasinet People.

 

Hun sier alle planene hun har er til stor hjelp når det kommer til å overvinne de personlige problemene som har rammet henne de siste årene. Hun har slitt med stemmen - og skilt seg fra ektemannen. Nå er hun gift på nytt - og sier følgende:

 

- Det har vært et helende år for meg. Jeg har lært å dedikere meg selv og bruke det som en del av en helende prosess - i stedet for å føle på angst og bekymring. Det er en stor forandring for meg.

(©NTB)

 


Les alt om Shania Twain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews