Seinfeld summer gjennom Israel

(26.11.2007, sist oppdatert 26.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Amerikanske Jerry Seinfeld kunne ikke fått bedre reklame.

Den jødiske komikerens reise til Israel fikk så mye omtale i forkant at den konkurrerte med forestående Midtøsten-samtaler.

 

Dette var hans første besøk i landet på flere tiår og han ble behandlet som en kongelig - bokstavelig talt, melder nyhetsbyrået AP.

 

Det er ikke alle entertainere forunt å møte både den israelske statsministeren og landets president. Seinfeld møtte begge og besøkte også Yad Vashem, Israels minnesmerke over holocaustofrene, der han fikk en omvisning som gjerne forbeholdes statsledere.

 

Avisene i landet ga besøket nær helsides dekning og referanser til Seinfelds form for humor snek seg inn i langt alvorligere temaer i nyhetssendingene.

 

- Yada, yada, yada, sa den politiske TV-kommentatoren Amnon Abramovitz søndag om president Bush sitt Midtøsten-initiativ og brukte dermed en av de mest kjente frasene fra Seinfelds TV-program.

 

Seinfeld, som ankom fredag og reiste igjen søndag, reiste til Israel som et ledd i sin lansering av sin film «Bee Movie», hans første store prosjekt siden han avsluttet sin TV-serie «Seinfeld».

 

Komikeren var selv ganske så målløs over mottakelsen han fikk. Han sa det sto i ganske så stor kontrast til hans forrige reise til Israel i 1971 da han var 15 år gammel og arbeidet som frivillig på en kibbutz.

 

- Jeg jobbet på åkerne, og ingen spurte om å få autografen min og ingen ville bli avbildet sammen med meg. De bare lot meg fortsette å kutte bananpalmeblader, og nei, jeg møtte ikke statsministeren en eneste gang.

(©NTB)

 


Les alt om Jerry Seinfeld og Seinfeld!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews