Seinfeld-gjengen møtes igjen

(06.03.2009, sist oppdatert 06.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den populære gjengen kjent fra TV-suksessen «Seinfeld» skal møtes igjen.

Seinfeld-skuespillerne jobber sammen igjen. Det gjør de når de alle sammen skal gjestespille i episoder av komiserien «Curb Your Enthusiasm», som i Norge har vært vist på NRK2.

 

Hovedrolleinnehaveren i «Curb Your Enthusiasm» heter Larry David og er mannen som sammen med Jerry Seinfeld i sin tid skapte TV-konseptet «Seinfeld», som ble en av tidenes mest populære komisåper.

 

David er nok også mannen som har klart å lokke Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander og Michael Richards til å gjestespille i «Curb Your Enthusiasm». Det er snakk om at deres gjestespill skal gå over flere episoder av sesong sju.

 

Det er første gang de fire spiller mot hverandre igjen etter at «Seinfeld» ble lagt ned for snart 11 år siden, melder Entertainment Weekly.

 

Larry David var manusforfatter og produsent for «Seinfeld» de sju første sesongene.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews