Kjendisene løp maraton

(22.03.2010, sist oppdatert 22.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Blant de 25.000 deltagerne i Los Angeles Marathon fantes en lang rekke kjendiser som svettet og slet seg gjennom løypa.

Beste tid var det «Ungkaren» Andy Baldwin (33) som sto for, med 3 timer og 24 minutter, men så er han også offiser i sjøforsvaret og en dreven Ironman-deltager fra før av.

 

Sean Astin, kjent som trofaste - og runde - Sam i «Ringenes Herre», kom i mål på 5 timer og 16 minutter. Kjendiskokken Gordon Ramsay (43), kjent for heftige utbrudd i «Hell?s Kitchen», klokket seg inn på 3 timer og 36 minutter. Å være ung behøver ikke bety å være sprekest - for 23 år gamle Shia LaBeouf passerte mållinjen på 4 timer og 35 minutter.

 

Mens LaBeouf løp på vegne av krigsveteraner, hadde «The Hills»-stjernen Audrina Patridge valgt å fronte en veldedig organisasjon for barn. Det er foreløpig ikke kjent for lang tid hun brukte, men ifølge E! Online tvitret Patridge at hun «inhalerte en ost- og skinkerull» da hun var ferdig.

 

Andre kjendiser - som Julia Louis-Dreyfuss fra «Seinfeld» og Dwayne «The Rock» Johnson - nøyde seg med å heie på maratondeltagerne.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.358 sec - 1 pageviews