Jerry mistet bremsene

(04.04.2008, sist oppdatert 04.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jerry Seinfeld kom uskadd fra en skremmende bilulykke sist helg.

Han var ute og kjørte i rikfolkenes feriested Hamptons, der han har et herskapshus, utenfor New York da bremsene i veteran-Fiaten han var ute og kjørte sviktet.

 

Da komikeren merket at han var bremseløs, prøvde han øyeblikkelig parkeringsbremsen, hvilket heller ikke gjorde susen. Da han svingte unna midtsperren, rullet den gamle bilen, en 1967-modell, rundt og havnet på taket bare noen få meter unna passerende trafikk.

 

Jerry Seinfeld brukte bilbelte, og kom derfor uskadd fra krasjet, melder E!. Han kunne til og med fleipe om det, og sa: - Fordi jeg vet det er barn der ute, vil jeg forsikre meg om at de alle skjønner at det å kjøre uten bremser ikke er noe jeg anbefaler med mindre du har profesjonell klovnetrening eller komikerbakgrunn, som jeg har. Det er ikke noe jeg akter å gjøre en vane ut av.

 

Ifølge politiet sa Seinfeld til betjentene på stedet at den over 40 år gamle Fiaten var ny i bilsamlingen hans, og at dette var første gang han var ute med den. Selv om det var lørdagskveld, vil ikke politiet etterforske uhellet nærmere fordi det er snakk om mekanisk svikt.

(©NTB)

 


Les alt om Jerry Seinfeld og Seinfeld!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.706 sec - 1 pageviews