Jerry Seinfeld til Norge

(28.11.2010, sist oppdatert 28.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Oslo (NTB): Komiker Jerry Seinfeld besøker Norge i juni neste år.

Norske fans får dermed muligheten til å oppleve humorlegenden opptre på storarenaen på Fornebu 4. juni 2011.

 

- Å få Seinfeld til Norge er som å få en artist som har hatt én hitsingel i uken, i ni år på rad. Det er vel kanskje bare Beatles som kan toppe betydningen Seinfeld har hatt som et kulturelt fenomen, sier arrangør Peer Osmundsvaag i humorprosjektet A Comic Soul.

 

Det er foreløpig ikke bekreftet noen andre opptredener for Seinfeld i Europa. Osmundsvaag noterer seg at det ligger an til et svært eksklusivt besøk, og han venter mange tilreisende.

 

Jerry Seinfeld var allerede en svært populær stand-up komiker da han i 1989 skapte Seinfeld sammen med kompisen, Larry David. Etter TV-serien har han tidvis vendt tilbake til stand-up.

 

- Jerry Seinfeld er en ekte stand-up komiker. Han har ikke blitt Hollywood-skuespiller som de fleste andre populære komikere har blitt, sier Osmundsvaag.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.340 sec - 1 pageviews