Jerry Seinfeld klar med ny serie

(14.10.2009, sist oppdatert 14.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Cannes (NTB): Det har gått elleve år - men nå er han tilbake.

Denne gangen er det ikke ungkarslivet i New York Jerry Seinfeld skal ta for seg. Her skal det nemlig dreie seg om gifte par, skriver TT Spektra.

 

Seinfeld er opphavsmannen og skal produsere serien «The Marriage ref»; en dokusåpe der gifte par får hjelp av en upartisk dommer til å løse uenigheter.

 

Tanken er at regionale TV-versjoner skal spilles inn i ulike land.

 

- Det startet med at jeg hadde en disputt med min kone mens en venn av oss var til stede. Han spurte om han skulle gå, men jeg sa: «Nei, du får bestemme hvem av oss som har rett eller feil». Etterpå tenkte jeg: «Slik bør alle ekteskap være, alle burde han en dommer som kommer inn og avgjør hvem som har rett», mener Seinfeld.

 

Han understreker at drivkraften er humor, og han mener konseptet kommer til å fungere i mange land.

 

Etter elleve år ble hele Seinfeld-gjengen nylig gjenforent. Både Kramer, George, Elaine, Jerry og Newman dukket opp i en episode av Larry Davids serie «Curb Your Enthusiasm».

 

- Det var uvirkelig. Dessuten har jeg vent meg til å jobbe en time om dagen, som standupkomiker. Plutselig ville de at jeg skulle være på innspillingen klokka sju på morgenen. Jeg tenkte: «Sju! Hva i all verden skal vi gjøre så tidlig?»

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews