Gjerrige Seinfeld må betale sabbatbot

(19.01.2007, sist oppdatert 19.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jerry Seinfeld tapte torsdag et søksmål for indirekte ikke å ha respektert den jødiske sabbaten.

En domstol på Manhattan har nå pålagt den steinrike komikeren å betale de 660.000 kronene som han skylder eiendomsmegleren Tamara Cohen.

 

Hun hjalp ham med å finne et lekkert byhus på New Yorks Upper West Side. Det hadde en prislapp på godt over 25 millioner kroner, men i februar 2005 nektet Seinfeld å betale henne kommisjonen hun skulle ha - fordi han hevdet hun ikke fremviste huset på den dagen Seinfeld og kona Jessica ønsket.

 

Seinfeld, som selv er jødisk men ikke praktiserende, ønsket nemlig å bese sitt potensielle hjem midt under den jødiske sabbaten. Det kunne ikke Tamara Cohen gå med på:

 

Hun holder nemlig denne jødiske hviledagen, som varer fra solnedgang fredag kveld til solnedgang lørdag kveld, hellig - og det innebærer at hun ikke kan arbeide da. Dette hevder Cohen at Seinfeld visste.

 

Da Seinfeld nektet å betale henne en krone, gikk hun til sak. Det viste seg å være lønnsomt, melder TMZ.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jerry Seinfeld og Seinfeld!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews