Sean Penn flau over seg selv

(23.05.2012, sist oppdatert 23.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Sean Penn er kjent for å være kontroversiell. - Og skammer seg litt over egen oppførsel.

Sean Penn anses gjerne som litt av en «bad boy» i Hollywood. Temperamentet til filmstjernen har kommet til overflaten flere ganger, blant annet da han for et par år siden angivelig ble så forbannet på en paparazzi at han gikk til angrep.

 

Siden den gang har Penn holdt en lavere profil og tilbrakt mer tid med gjenoppbyggingsprosjekter i jordskjelvrammede Haiti enn på Hollywoods røde løpere. I et sjeldent radiointervju med det amerikanske morgenprogrammet Today, innrømmer Penn at han sliter med sin egen oppførsel.

 

- Jeg skammer meg konstant over personligheten min. Kanskje styrker det meg som skuespiller. Jeg synes det er vanskelig med folk. Det er ikke det at jeg er antisosial, men jeg liker ikke å sosialisere meg med folk som jeg ikke allerede kjenner, sier Penn.

 

I intervjuet snakket skuespilleren også om hvordan han mener flere aktører engasjerer seg i Haiti for syns skyld.

 

- Folkene jeg irriterer meg mest over, er alle internasjonale frivillige som kommer dit for å kunne tre på seg velgjørermerke.

(©NTB)

 


Les alt om Sean Penn!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews