Sean Bean stukket med knust glass

(15.06.2011, sist oppdatert 15.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sean Bean spiller ofte tøffing på film - men er like tøff i virkeligheten også.

Søndag var Bean - som er aktuell i krigsfilmen «Age of Heroes» sammen med Aksel Hennie og Christian Rubeck så vel som i TV-serien «Game of Thrones» - ute sammen med sin 30 år yngre kjæreste April Summers.

 

De to sto og røykte utenfor en populær London-pub da hennes ekskjæreste (33) oppdaget dem, og skjelte ut blonde April, skriver The Sun.

 

Sean Bean ga ham svar på tiltale, og det tålte han angivelig dårlig. For de Bean senere gikk ut for å ta en ny røyk, ble han slått i ansiktet og stukket i armen med et knust glass.

 

Skuespilleren ville ikke ha noen ambulanse, og bestilte mer å drikke etter å ha fått førstehjelp på stedet. Ikke ville han anmelde hendelsen heller, selv om politiet ble tilkalt til stedet.

 

- Han har det bra. Vi vet ikke om det blir noen varig skade, sa Beans datter Mollie til avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Sean Bean!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews