Felles kjærlighet til vodka

(11.09.2012, sist oppdatert 11.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sean Bean mistet hodet i «Game of Thrones» - og nå har han tapt hjertet til en russisk kunstkurator.

- Vi trives godt sammen, og vi deler kjærligheten til vodka, sa en blid Bean (53) til avisen Daily Mail i forbindelse med at de ankom som par til Vogue-festen under moteuken i London.

 

Romansen med Victoria Golembiovskaia er i gang bare fire måneder etter at skuespilleren ble beskyldt for å trakassere sin fjerde ekskone, Georgina Sutcliffe, som han skilte lag med i 2010.

 

- Vi støtte på hverandre for noen måneder siden i Russland. Victoria er litt sjenert om å gå ut offentlig med dette, men jeg er glad for å kunne fortelle at vi møttes og fant tonen på en fest for min nye film «Soldiers Of Fortune», sier Sean Bean videre.

 

Bean er kjent fra filmer som «GoldenEye», «Lord of The Rings» og eventyrfilmen «Mirror Mirror», og altså suksesserien «Game of Thrones» - der hans rollefigur ble halshugget på tampen av første sesong.

(©NTB)

 

 


Les alt om Sean Bean!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews